pühapäev, 28. detsember 2014

Jõuluaeg

ole iseenda ahi ja kutsu teised ka sooja
Rebase Juhan


Jõulud möödusid perega koos olles ja õnneks küllaltki vaikselt. Vend tuli ka jõuludeks koju ning läheb tagasi Tallinna alles jaanuari alguses. Tore tunne on, kui ta üle pika aja kodus käib. 

Kui näen õues langevaid lumehelbeid, siis miski selles rahustab, miski selles pakub rõõmu. Isegi olles nii väike maailmaga võrreldes, suudab see nii suurt naudingut tekitada. Hea meelega veedaksin oma päevad väljas, lume sees, kuid arvestades seda, et olen hetkel veidike tõbine, siis pole see vist just parim mõte.

Rääkides jõuludest, on see nii rahulik aeg ning kindlasti üks mu lemmikutest pühadest. Õhtud mööduvad lumesadu jälgides, tekkide vahel olles, kuuma teed juues ning oma mõtteid mõeldes. Mis saaks olla veelgi parem?
Teistele häid jõule ja parimat aega soovides valdab mind samuti väga rahustav tunne ning veelgi rahustavam on saada vastu veelgi armsamaid kirju. Tänan kõiki, kes suutsid naeratuse näole tuua! :)

Mitme päeva pärast algab juba uus aasta. Loodan, et tuleb parim aasta, sest, et kui kõik läheb hästi, siis saaksin üheks aastaks siit lahkuda, mis rõõmustaks mind nii väga! Ja annan endast kõik, et järgmine aasta oleks võimalikult meeldejääv. Samuti annan jällegi iseendale uut aastat vastu võttes järgmise aasta lubadusi, mida kavatsen täita. Jällegi annan endast kõik, et kõik lubadused saaksid täidetud ning meel oleks hea.

Praeguseks vist kõik. Vaatasime just perega "Kevadet" ning nüüd "Suve" ja siis "Sügist". Jällegi möödub õhtu vaikselt. Olen juba harjunud varahommikul magama minema ning päeval üles ärkama ehk siis mul on juba unegraafik paigast ära, kuid õnneks ei ole vaja homme kooli minna ning üritan saada unegraafiku paika.

Ilusat aastavahetust kõigile!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar